בית בטירת צבי

כניסה: מקום בפני עצמו.

כמו זרועות הנשלחות לחיבוק בבואך הביתה. זה המקום המרמז בעדינות על המתגוררים מעבר לדלת.

זוג בשנות ה60, ילדים נשואים, נכדים מתוקים ואירוח בשפע.

   

המקום: עמק המעיינות. בית קיבוץ טיפוסי, גדוש ומעט חשוך כולל יחידה חיצונית למכונת כביסה..
הפך לבית מואר, נעים מזמין ומרווח, מתאים בדיוק למידותיהם של בעליו.

המשאלה: להוסיף חדר לטובת אירוח, לשנות את  החלל הציבורי כולל החלפת מטבח ולטפל בחדרים ובאיזור השירות. עם זאת,
לשמור על שטח צנוע מימדים.

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/6

המטבח: לב הבית. שם קורה הכל.

מאפשר מהלך נוח של יותר מ-2 עובדים, אחסון רב, צפייה בטלויזיה לשוהים בו ומבט על הכניסה.

פינת קריאה והקשבה למוזיקה: נוצרה עם ביטול המחסן שהיה ממוקם בכניסה.

חדר גלריה: מרחב אירוח לזוג בקומה העליונה, מרחב שינה ומשחקי ילדים בקומה התחתונה.

תכניות הריסה, בניה, אינטלציה, חשמל, מיזוג ונגרות: שמרית
תוכניות, בניה חדר גלריה + ממ"ד: אדריכל אסף חורין.
נגרות: נגר בכפר, דרור בתבור.  דלת בלגי: סמיר פרח.  וילונות: אורגד.  שטיח: שטיחי איתמר.

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/8