ישוב הממוקם על הר, מאופיין ברוחות חזקות אך עם זאת אויר נעים המזמין ישיבה בחוץ רוב ימות השנה.
הפתרון: חצר פנימית מוגנת המתפקדת כישות עצמאית ובמקביל, מייצרת עניין והנאה לפנים הבית.

הדיירים: זוג + 6 ילדים, אוהבים להיות יחד.  
ביקשו בית עם מרחב פנימי פתוח המאפשר שליטה במבט אחד על המתרחש בבית, ללא מסדרון.  בנוסף, יחידת אירוח הקרובה לחלל הציבורי ועם זאת מוסתרת. כמו כן, נדרשה פרטיות בחזית הפונה לרחוב הראשי.

בית בישוב מירב

1/14

1/5
הסלון: בעת תכנון הספריה החל להרקם הסיפור. הרצון 'לחמם' את החלל לגובה, רהיט קיר שייתן את חותמו התרבותי בבית ומשם הלאה לפינת ישיבה המאפשרת מעגל שיחה אישי גם בחלל הפתוח.

המטבח: עונה לצורך בארוחות משותפות של אמצע השבוע, הכנת ש.ב. ושאר בלאגנים של חיי היומיום...
מחולק ל- 3 איזורים ברורים: אחסון, עבודה ופינת ישיבה.
כפריות שלווה נותנת רקע נכון לכל המתרחש במקום הפעיל והשוקק הזה.

היצירה: בית מלא קסם וחוויה בכל פינה, שטוף אור ומלא חמימות. תקרת עץ טרפזית בחלל הסלון משרה תחושת הוד ונעם יחדיו והוא מרגש את הבאים בשעריו בכל פעם מחדש. 

שטיח - דוד ששון, מטבח - פשטות מטבחים, כסאות מטבח - באק יארד
תאורה - קמחי תאורה.

שיתוף פעולה עם שדה צור אדריכלים בע"מ.